Medlemsnytt: december 2023  

Hej grannar! Först och främst, stort tack till alla er som deltog och hjälpte till under höstens städdag. Vilken härlig söndag det blev och vad mycket vi fick gjort inför vintern! 

Vi vill också uppmärksamma hur trevligt det var att det blev en pubkväll hos  El-Anders och uppmuntra till fler liknande aktiviteter under nästa år!  

Nu till lite information:  

Expeditionstider kring jul och nyår  

Efter torsdagen den 14 december tar styrelsen julledigt. Expeditionen är återigen bemannad den 11 januari och därefter som vanligt varje torsdag mellan klockan 19.00 och 19.30. Vi håller koll på mejlen under helgerna men kanske svarar lite långsammare.  

Viktig information om cykelrummen 

För att förbättra framkomligheten i våra cykelrum har styrelsen beslutat om två åtgärder:  

  1. Ägodelar och lösa föremål som står i cykelrummen kommer att forslas bort efter den 31 januari 2023. Det är endast cyklar, barnvagnar och föreningens trädgårdsredskap som är tillåtna i cykelrummen. Vänligen, ta bort alla andra typer av ägodelar.  
  1. Antalet cyklar som får stå i cykelrummen begränsas till 1 per person. Övriga cyklar hänvisas till privata förråd.  

Dessa åtgärder är en följd av att flera medlemmar uttryckt behov av att öka utrymmet för cyklar i våra gemensamma cykelrum. Vid höstens städdag rensades kvarglömda cyklar bort som ett första steg och nu går vi vidare med ytterligare åtgärder.  

Underhåll i våra byggnader  

Under december och januari kommer företaget Bjerking att utföra arbete i våra byggnader som en del av föreningens långsiktiga underhållsplan.  

Kvarglömda kläder i tvättstugor och torkrum 

Efter den 31 januari rensar vi tvättstugorna och slänger kvarglömda kläder och föremål som ligger i tvättstugor eller torkrum. Kika förbi nästa gång så att du inte glömt en tröja! 

Vänlig påminnelse om städ- och trivselregler 

På förekommen anledning vill styrelsen påminna alla medlemmar om att toalettpapper och föremål i bastu och uthyrningsrum är till för föreningens medlemmar. Ta inte med dem därifrån!   

Motioner till årsstämman för 2024 

Styrelsen vill påminna alla medlemmar i Hornlampetten om att ni har rätt att lämna en eller flera motioner till årsstämman för 2024. Alla inkomna motioner behandlas på årsstämman där alla medlemmar har rätt att vara med och fatta beslut genom omröstning. 

Så här skriver du en motion

  1. Skriv en rubrik som kortfattat beskriver vad ärendet handlar om 
  1. Skriv vad ärendet handlar om 
  1. Avsluta motionen med att själv föreslå ett beslut som du tycker att årsstämman ska ta 
  1. Skriv under dokumentet med ditt namn 
  1. Lämna personligen din motion till styrelsens kontor på  
    Karlsborgsvägen 4 

Med det vill vi önska er god fortsättning och glad advent!   

/Styrelsen