Medlemsnytt mars 2023 & Vårstäddag

Vårstäddag 23 april

Söndagen den 23 april har föreningen vårstäddag!

När: Vi träffas söndagen den 23/4 kl. 10.00
Var: Utanför tvättstugan på Karlsborgsvägen 10
Vad: Vi hjälps åt med diverse uppgifter för att hålla våra gemensamma miljöer i gott skick. Olika typer av arbetsuppgifter finns, stora som små.

En container kommer att finnas på plats för den som vill göra sig av med grovsopor. OBS!! Inga hushållssopor, vitvaror eller elektronik får slängas i containern.

Tänk på att det som inte är av nytta för dig kan vara av nytta för någon annan. OBS!! På förekommen anledning har styrelsen beslutat upprätta en särskild plats för vidaredonering av saker och ting med ett förväntat andrahandsvärde (antingen hobbyrummet eller mangelrummet). Med andra ord: Det som slängs i containern ska ligga kvar i containern!

Kom förbi, stanna så länge du vill och hjälp till med vad du kan! Föreningen bjuder på lunch och fika. Givetvis finns vegetariska alternativ.

Välkomna!

SISTA CHANSEN! Märk upp ditt uthyrningsförråd

Lördagen den 22/4 (dagen innan vårstäddagen) kommer alla uthyrningsförråd (alltså de förråd du kan hyra utöver de två som hör till din lägenhet) av vilka nyttjaren inte har identifierats att brytas upp. Med andra ord närmar vi oss sista chansen för er som nyttjar uthyrningsförråd att tydligt märka upp ert uthyrningsförråd med objektsnummer och informera styrelsen via mail. Om inte kommer förrådet att brytas upp och innehållet slängas.

Om du är hyresgäst, kontakta din hyresvärd och säkerställ att din hyresvärd inte hyr ett uthyrningsförråd.

Stort tack på förhand!

… vill du hyra ett uthyrningsförråd?

Det är högst sannolikhet att föreningen inom kort kommer kunna erbjuda er medlemmar att hyra lediga uthyrningsförråd. Vi tar gärna emot intresseanmälan inför detta! Maila styrelsen vid intresse.

Vänlig påminnelse om städ- och trivselregler

På förekommen anledning vill styrelsen påminna alla medlemmar om vikten av att grundligt städa våra gemensamma utrymmen – i synnerhet bastu och uthyrningslägenhet – efter att de har nyttjats.

Vänliga hälsningar,
Styrelsen